Saturday, January 17, 2009

The Snyde Stream!


Hey gang!

Just a little bit of some new streaming audio in a new to attempt to get some hot internet action!  What's on there?  All the crap you may have come to expect from a jerk like myself.  But if you're entirely sickened, just wait a moment, because there's probably something else much worse in just a minute or two.  Please leave me some comments so I can get some terrible feedback on my newest foray into failure!

Just copy the link it should play right through your favorite streaming mp3 player.

http://98.151.161:8000/listen.m3u

9 comments:

John J. said...

Guessing Dana posted this... I don't see a sig. :P

CharlesT said...

I'm just posting this because I've noticed it's been almost a month since I've posted anything. Holy crap there's lot of new stuff here.

Douglas A. Waltz said...

Dana,
When you type in the link you can make it a hyperlink by click on the appropriate box in blogger. While you're writing there is a weird looking little link that makes a pop up box. Paste the url in there and it will make the link active to the site you want us to go to. Keep up the fabulous work. I never get tired of anything you two bring to the game.

Snydley said...

I'm not sure where you're talking about but I'm working on it-

Snydley said...

and John-

It says posted by Snydley right at the bottom- right? I see it.

John J. said...

Yeah, in this page it says who posted... on the front page it doesn't. That's why i've been putting my name on all the posts like thus:

http://kenpdsnydecast.blogspot.com/2008/12/move-sig-for-great-justice.html

No biggie, just pointing it out. I mean ultimately it could be assumed that you're posting it regardless of a signature. I'm sure people even think all the posts are yours anyway. :D

Snydley said...

i'm thinking basically unless it has your name on it

John J. said...

You're right....


...people will think i'm Dave since I keep hearing that dirty rumor tossed around. :D

Ryan said...

Is the stream not working, or is it just me? I want to check this out, but the link and the widget are both not connecting.